Happy Clients

Een happy klant is voor ons het aller belangrijkst. Lees hier wat verschillende klanten zeggen over de samenwerking met We Happy People!

 
 
Schermafbeelding 2018-07-03 om 22.39.22.png
 
Schermafbeelding 2018-03-05 om 10.34.04.png

Gregor den Breugom de Haas

' Deli Home heeft Saskia in begin 2018 gevraagd om een zeer lastige opdracht uit te voeren. We wilden in ons nieuwe hoofdkantoor in Gorinchem een showroom realiseren die perfect laat zien wie we zijn, wat we doen en die tevens geschikt is voor de diversiteit aan doelgroepen die we willen aanspreken.

Saskia heeft ons verrast met haar voorstellen. Ze wist in korte tijd te doorgronden wat onze wensen waren en wist die perfect tot leven te wekken. Naast haar vakbekwaamheid is het vooral haar persoonlijkheid die haar succesvol maakt. Ze heeft het project met veel energie en enorme betrokkenheid uitgevoerd. 

Ze stelde zich echt op als onderdeel van het team en wist daarmee het maximale uit het project te halen.

Ik ben heel blij met het eindresultaat – een prachtige showroom die de huiskamer is van ons bedrijf! '

 

Carry van Zuilichem

'Een jaar geleden heeft Saskia onze nieuwe praktijk voor fysiotherapie voorzien van een complete nieuwe inrichting, te denken aan vloeren, wanden, verlichting, wandbekleding, toiletten/douches, kleedruimtes, behandelkamers, oefenzaal, wachtkamer, etc. Met mijn hulpvraag en wensen wist Saskia een fantastische vertaalslag te maken tot een eindresultaat waar wij ontzettend blij mee zijn, denkende aan een combinatie van creativiteit en functionaliteit. 

Daarnaast is het met haar gedrevenheid en enthousiasme leuk om met haar te kunnen werken!'

 
Schermafbeelding 2018-03-05 om 10.32.36.png

Eric van Gerwen, Baker Tilly Berk Eindhoven

'Wat moet je als je een accountantsorganisatie bent en je wilt een moderne zakelijke werk omgeving creëren. Voor die vraag stonden wij als Baker Tilly Berk in Eindhoven.

Wat een geluk dat wij Saskia zijn tegen gekomen. Zij begreep onze vraag, heeft een schitterend ontwerp neergezet waarbij ook tijdens het bouwproces zij met goede en werkbare ideeën kwam. Nu werken wij met meer dan 60 werknemers in een modern, fris kantoor waar iedereen zijn plaats kan vinden maar ook de samenwerking makkelijk kan worden gevonden.

Een groot succes en inmiddels een voorbeeld voor andere vestigingen van Baker Tilly Berk.'

Schermafbeelding 2018-03-05 om 10.30.15.png

Vincent Bacas, Atop

'Saskia heeft zich, in diverse projecten die wij samen hebben gedaan, bewezen als een zeer vakkundige interieurarchitect. Wat ik persoonlijk nog belangrijker vind is dat zij een aantal specifieke kwaliteiten bezit die ervoor zorgen dat de projecten met haar een succes zijn en men graag met haar werkt.

Saskia is een zeer opgewekte persoonlijkheid die in iedere setting positieve energie weet te brengen die verder gaat dan alleen interieurinspiratie. Zij weet prikkelende interieurconcepten te vertalen naar de praktijk waarbij zij uitstekend draagvlak weet te creëren bij alle stakeholders. Zij kijkt verder dan alleen het interieurontwerp en denkt ook mee in maakbaarheid en haalbaarheid van planning en budget.

Wat mij betreft is Saskia de garantie op succesvolle projecten in een prettige samenwerking.'

 

Nog meer Happy Clients!

 

Bolidt Kunststoftoepassing

Ode aan de vloer

Residential flooring Belgie

Esthec

DHL supply chain

Deli Home

El Miguel Willemstad

Pink Nova