Iedereen verdient een plek waar zij zich Happy voelt én optimaal kan functioneren. Thuis of op het werk. 

 

Wij geven die plek vorm door jou centraal te stellen. Wie ben je? Wat vind je mooi? Wat heb je nodig? We Happy People zoekt en vindt de balans tussen creatieve ideeën en functionaliteit. Zo ontstaat een beleving die helemaal op jou is afgestemd in een duurzaam interieur met een prachtige sfeer en een uniek karakter, een interieur dat verrast!

Inspriratie & designconcept

Het begint met vragen stellen, luisteren en inspiratie opdoen. Door middel van gesprekken, brainstormsessies en mijn vakkundige intuïtie, achterhalen we de essentie van je wens en behoefte. Alles wordt samengebracht in het designconcept; de basis voor de keuzes die in de rest van het proces worden gemaakt. 

Design

Dan ga ik ontwerpen en krijgt het interieur zijn vorm! Rekening houdend met duurzaamheid, verlichting, akoestiek en luchtkwaliteit komt de beleving uit het designconcept tot leven. We maken gebruik van prachtig graphic design om het karakter kracht bij te zetten en het ontwerp naar een een hoger niveau te tillen. 

Producten en materialen worden heel bewust gekozen, tijdloze basics aangevuld met krachtige statements. Altijd met een hoge kwaliteit, want alles wat We Happy People ontwerpt, heeft een lange levensduur. Gewoon omdat je mag verwachten dat je lang blij bent met het interieur en omdat het interieur daarmee duurzamer wordt. 

Duurzame materialen en producten dragen niet alleen een steentje bij, maar geven ook karakter en sfeer aan een ruimte. Per project wordt gekeken hoe duurzaamheid kan worden bereikt door een combinatie van hergebruikte, duurzaam of lokaal geproduceerde materialen en producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. 

Realisatie

Ik blijf van begin tot einde betrokken en zorg ervoor dat het interieur wordt gemaakt zoals we dat hebben bedacht. Dan hoef jij dat niet te doen. In een uitgebreid netwerk van uitstekende vakmensen zoek ik 'the right men & women for the job'.

Wil je weten hoe het voelt als het interieur, door ons ontworpen en gerealiseerd, eenmaal staat? Lees hier dan over de ervaringen van klanten van We Happy People of laat je hier inspireren door beelden van onze projecten